Skip to main content

Valpkurs/Unghund

Certifierad hundinstruktör. 
Ålder från 10 veckor till 6 månader

Pris 2000kr

Kursstart i Täby Kyrkby, Svetsarvägen 12. 11 maj, 18 maj, 25 maj, 1 juni kl:12:00-13:15

Kursstart i Solna Charlottenburgsparken,13 maj, 21 maj, 27 maj 3 juni kl:17:30-18:45

Kursstart i Vasastan Sveavägen 11. 8 maj, 15 maj, 23 mah, 29 maj kl:18:00-19:15

Valpkurs i Solna Charlottenburgsparken/ Respektive Täby Kyrkby

Ålder från 10 veckor till 6 månader

 Lektionerna är 1h 15 min

Jag använder mig endast av positiva metoder och relationsbaserat, vilket kort betyder mkt belöningar och att ni båda ska ha roligt ihop när ni tränar!
Det är så mycket som händer nu i valpens liv, ju tidigare ni börjar jobba, och ha kul tillsammans med valpen desto roligare liv kommer ni ha tillsammans! 

Valptiden kan vara helt underbar! Vem vill inte ha en lugn trygg glad valp som lyssnar på det du ber den om? Som sköter sig hemma och på middagar hos vänner. 

En valp som är aktiv i träning och umgänge men är lugn och behaglig i vardagen, men vägen dit är inte alltid helt enkel. 

– men den kan också vara med en valp som biter på allt, skäller på minsta ljud och för att få uppmärksamhet. Visar rädslor för andra hundar, välter barnen, hugger i händer och byxben, kissar inne och far runt med så kallat valpryck varje kväll.

All träning utgår från valpens naturliga lekfullhet, nyfikenhet och samarbetsvilja. Under kursen lägger vi grunden för ert samarbete och för hundens vardagslydnad. 

Innehållet är bl.a Relations- och kontaktövningar, följsamhet, koppelövningar, stadga och lek blandat med teori och inkallningsövningar och hantering. 

Jag använder mig endast av positiva metoder och relationsbaserat, vilket kort betyder mkt belöningar och att ni båda ska ha roligt ihop när ni tränar! 

Pris 2000kr inkl. moms vid intresse mejla mig på jenny@justdogit.se 

Eller ring på tele : 0700–255486 Minst 3 deltagare för att kursen ska bli av.

Anmälan är bindande.

Reservation för ändringar.

Just dog It!
Average rating:  
 0 reviews